Niin se on kohta taas vuosi vierähtänyt. Kokeissa on käyty, ilman suurempia menestyksiä. Jermun toinen sija oli meidän paras saavutus Pohjois-Pohjanmaan beagle mestaruus kisoissa tälle kaudelle.

Naisten ja nuorten kilvat tuli ja meni. Maisemat oli sieviä. Helyn ainoa jänis meni nuorten kilvassa kiven alle 8min ajon jälkeen eikä muuta löytänyt. Naisten kilvassa Herkuleksen jänis luultavasti karkasi metsäautotietä minne lie asti jo maastoon saavuttaessa. Eikä toista löytynyt sille päivää.

Herkuleksen pm karsinnoissa ei myöskään löytynyt jänistä. Moppe pääsi pm kokeisiin asti mutta sairastui pissatautiin.

Jermun ensimmäinen erä rajajokiottelussa oli hyvä (haki 22min ja ajoi 96min). Toisen erän jänis katosi keskelle peltoa 23 min kohdalla ja koiralla loppui kunto. Huoltojoukkoihin tarvitaan siis parannusta ensivuodelle!

Syksy on ollut silti antoisakin kaikkine jahtireissuineen ja makkaranuotioineen. Haukut ovat olleet reippaita treenaajia ja hyviä ajoja on ollut kaikilla, jopa Louhella :)

Pikku Louhen ensimmäinen ajo oli lokakuun lopussa. Minuutteja kertyi kokonaiset 10 kappaletta! Syksyn aikana ipanalle on saatu pari kaatoa ja ajot ovat pidentyneet. Paras saavutus on koko päivän aikana noin 4 tuntia ajoa. Haku on tietysti vielä vähään hakusessa...

Louhi, Herkules ja Ismo joulukuussa