Niin se tuli vihdoin Hannan ja Ismon loma ja nopeasti tuntuu kuluvan. Jermukin haettiin lauantaina Oulunsalosta Kelloon treenaamaan. Haukulle oli heti aamusta sanottu, että tyttö ja poika tulee hakemaan. Kyllähän se Jummo jo tietää, mikä on homman nimi, kun radiopuhelimia ja tutkapantaa heilutetaan kuonon edessä ja hoetaan: "Pupupupupupu. Tyttö tulee. Pumpu oottaa"...oli Jermu ollut koko päivän terävänä, että milloin se Ismon auto tulee pihalle ja kauanko tässä pitää odottaa.

Aamuyöt ja aamupäivät onkin menneet mukavasti metsässä ja nuotioilla. Kyllä varhainen aamu sumuisen ja tyynen lammen rannalla on kaunis näky...vielä kun veteen piirtyy ajokoira ja beagle niin eihän siinä voi kuin nauttia olosta. Ajoja on saatu mutta on toki muistettu ottaa lomankin kannalta koko sakki, kuten seuraavista kuvista voi nähdä ;)

1858076.jpg1858077.jpg
Haukut on kovasti sitä mieltä, että maastoauto ja toinen häkki olisi ihan hyvä investointi...mitenkäs se Hannasta tuntuu niinkuin Ismokin olisi joskus tullut maininneeksi jotain maastoautosta, kun pohja on vähän kolissut kiviin ja kantoihin.... Ajettava löytyi puolen tunnin haun jälkeen ja meno oli luja kummallakin koiralla.
1858081.jpg1858083.jpg
Loppu päivästä, vähän ennen kotiin lähtöä, kokoonnuttiin yhdessä makkaranuotiolle ja otettiin rennosti. Vatsat tuli täyteen. Tosin haukuille ei tietenkään voinut antaa montaa makkarapalaa, ettei urheilijan elimistö mene ihan hunningolle. Hanna ja Ismo söivät kyllä ihan sujuvasti Jermun ja Hörkinkin puolesta...onneksi matka autolle ei ollut pitkä.
1858086.jpg1858088.jpg